0840300510

Har du fått ett samtal från 0840300510?
Här nedan kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt.
Lägg gärna in en egen kommentar om vem som ringde.

Enligt de flesta hör detta företag till Comhem
Viafone
Postkodlotteriet
Sök operatör Nu kan du snabbt och enkelt se vilken operatör ett nummer hör till.
Slå upp 0840300510

Tänk på att operatören säljer kapacitet i telenätet och är inte företaget som utför samtalen.

259 kommentarer till 0840300510, visar 31 till 60
Äldre kommentarer Nyare kommentarer
Vem ringdeDatumKommentar
Viafone2014-05-07
Olämplig?
Har ringt flera ggr trots man undviker svara i telefonen.En gång svarade jag och mannen i telefon nämnde att han ringde från postkodlotteriet och hade några förslag till nya lotteriet vilken jag svarade nej till och lade på luren.För att jag hade redan kollat upp telefon nr och det visad sig vara viafones nr ej Postkodlotteriet.
representerade postkodlotteriet, men hette viafo2014-05-07
Olämplig?
Svarar inte när man ringer
Okänd2014-05-07
Olämplig?
Efter två ringsignaler så la dom på, alltså är det en dator som ringer upp flera telefonnummer samtidigt och dom svarar den som först svarar och lägger på övriga dom ringt upp.
Okänd2014-05-06
Olämplig?
Svarade inte
Vet ej2014-05-06Ringer flera ggr om dan. Även kvällar och helger.. *lägg till i spärrlistan*
Okänd2014-05-06
Olämplig?
Som tur hörde jag inte ringningen!
Säger sig ringa från Comhem AB2014-05-05
Olämplig?
Solklar bluff, de ringde precis mig och bad mig bekräfta en massa uppgifter. (ja/nej frågor). Förstod mitt i att han spelade in samtalet och ville hålla sig till sitt manus och ville endast att jag skulle bekräfta uppgifterna.

Låt dem aldrig styra samtalet, de får er att bekräfta uppgifter som sedan leder till ett inspelat avtal, helt utan er vetskap. Som bekräftats genom den utfrågning de gjort tidigare. De gör det väldigt snirkligt och det är ett smart upplägg som många inte misstänker skulle kunna vara lurendrejeri.

Avbryt dem och börja ställ frågor, då märker ni att de börjar återupprepa samma meningar för att få inspelningens manus att bli godkänt.
loxytel2014-05-02
Olämplig?
Vet vad företaget heter nu, tog kontakt med IP-Only och bad dom säga åt kräken o sluta ringa. Fick veta att dom har ett underföretag som sitter o ringer åt dom som heter "loxytel" Varsegoda.
Okänd2014-04-30
Olämplig?
Ringer hela tiden, även efter man har tackat nej till erbjudanden (i mitt fall vad det erbjudande om att teckna avtal med comhem, avgiften skulle ingå månadsavgiften. Det intressanta är att bostadsrättsföreningens styrelsen kände inte till ett sådant erbjudande!) Varför är de inte anmälda till konsumentverket eller någon annan istans?
okänd2014-04-30
Olämplig?
Jag svarade inte, såg de ringt i går med, men då var jag inte hemma. Förr, när jag svarat är de aldrig någon, som vill prata med mig, bara tyst i luren. Obehagligt, när man hört så mycket om sådana som tar betalt bara man lyfter luren, men det går inte, när de ringer på fasta telefonen.
Jag har NIX både i fasta och mobila. Tröttsamt!!!
Okänd2014-04-29
Olämplig?
Har ringt hela dagarna under flera månader nu. Jag har aldrig svarat och kommer inte så göra! Snart byter jag dock nummer...
Okänd2014-04-29
Olämplig?
nu har jag haft 3 samtal, men orkar inte svara. vad är detta blir värre och värre. får nog stänga av telefon.
Okänd2014-04-27
Olämplig?
Påstod att han ringde från Postkodlotteriet. När jag sa att jag har NIX, frågade han efter Renate!
Har svårt att tro att Postkodlotteriet skulle anlita detta företag!
Viafone2014-04-24
Olämplig?
De ringer fast jag har nixat mitt telefonnummer.
Com Hem2014-04-23
Olämplig?
Samma tröttsamt patetiska erbjudanden från samma tröttsamma leverantör medelst samma tröttsamt överhurtiga säljare. Tröttsamt.
Okänd2014-04-22
Olämplig?
Lägger detta nummer i spärrlistan på min smartfone.Då tror dom att det ringer i min mobil,men det gör det inte.
okänt2014-04-17
Olämplig?
Då jag inte får annat än en liten vibration i fickan som en notis om att *min blockapp* blockerat detta nummer, så vet jag delvis inte vem de är, men de har börjat ringa satan så ofta.
Funderar på om man borde släppa fram detta nummer, för att svara då de ringer, sedan sänka dem totalt rent verbalt.
Okänd2014-04-16
Olämplig?
Eftersom det är ett uppenbart företagsnummer och så många kommentarer om att det är telefoniförsäljare så lagrar jag numret i en kontakt som heter Försäljare i min Android-telefon (Xperia Z) för längst ner i kontakten kan jag välja "skicka samtal direkt till röstbrevlådan".
Det har fungerat perfekt i ett års tid och hitills har ingen av de tio numren lämnat ett enda röstmeddelande.
Okänd2014-04-15
Olämplig?
Svarar ej på okända tel nr
Okänd2014-04-14
Olämplig?
Jag svarade ej!
Viafone2014-04-13
Olämplig?
VARNING! VIAFONE FÖRSÖKER LURA FOLK GENOM ATT SÄLJA SAKER TROTS ATT DE SÄGER NEJ.
VARNA ALLA NI KAN FÖR VIAFONE -!!!!!!
DET ÄR OSERIÖSA och FARLIGA!!!
VARNING!!!!!
svarade inte2014-04-11
Olämplig?
Mitt råd till gamla mobilägare är att köpa en ny mobil, och sen ladda hem en bra app som blockerar jobbiga tfn.försäljare! NIX funkar inte om Ni redan är kund hos dem som ringer, då har dem redan en fot inne!
Sorgligt men sant!
MEN MAN KAN BLOCKERA ALLA NUMMER!!!
Okänd2014-04-11
Olämplig?
Svarade ej.
Visdomen2014-04-11
Olämplig?
Ringer varje dag
Comhem2014-04-08
Olämplig?
Alex, ta nåt lugnande...
Okänd2014-04-07
Olämplig?
Kl 15.30, bara tyst i andra änden tills samtalet bara läggs på. !
Comhem2014-04-03
Olämplig?
Ringde och ville kränga en tivo från comhem. Detta erbjudande skulle inte finnas att hitta varken via comhems hemsida eller kundservice, eftersom han ringde från företagets kampanj-sida.
Viafone2014-04-03
Olämplig?
Man kan kontakta dom på denna mailadress och uppge namn och telefon nummer om man inte vill att dom ska kontakta en igen : nix@viafone.se
Viafone2014-03-30
Olämplig?
Viafone ringer flera gånger per dag sedan säkert en månad tillbaka, fastän jag på min telefonsvarare meddelar att jag inte svarar p.g.a. all telemarketing m.m. Inte heller säjer dom något på telefonsvararen och fastän jag lämnar en mailadress så mejlar dom inte någonting heller. Börjar den som ringer tala in något på svarare så kan jag svara om det låter intressant, som vänner och bekanta m.fl.
Brukar ibland trycka ner svarsknappen och sedan "lägga på" igen utan att säga något, men telefonförsäljare tycks ändå inte fatta några hintar. Om man "svarar" fort så bör man ha stor chans att bli framkopplad av deras datoruppringare (som ringer många samtidigt och kopplar fram den som svarar först, till en säljare). Man blir ju i alla fall av med ringandet fram till dess att telesvararen skulle gått in och ta över. Men kanske borde man vänta tills man hör att man blir framkopplad och sedan lägga på. Som måhända framgår av det jag skriver så har jag har gett mig den på att inte behöva svara och börja tjafsa med påstridiga telefonförsäljare och insamlare/tiggare.
Har nu köpt en telefon (Panasonic KX-PRS110) där man kan spärra bort upp till 100 telefonnummer, så att telefonen aldrig ringer (om man har nummerpresentation) utan kopplar bort den som ringer från ett telefonnummer som man spärrat.
Om man har ett företag registrerat så hjälper det för övrigt inta att man NIX-at telefonnumret, för då får alla ringa ändå. /Sture
vodafone2014-03-28
Olämplig?
ringer sent på kvällar. svarar ej
Äldre kommentarer Nyare kommentarer

Lägg in samtal från 0840300510

Om du har fått ett samtal från detta nummer kan du hjälpa till genom att rapportera detta i nedanstående formulär.
Du ska bara rapportera nummer som tillhör företag. Tillhör telefonnumret en privatperson ber vi dig att inte skriva något.Ladda hem vår mobilapp helt gratis!

Vi finns för Android på Google Play samt för Windows Phone 8 på Windows Phone Store.

Mer information om funktionalitet samt bilder finns på vår informationssida om mobilapparna.

Dela gärna om du gillar sidan

Creeper Missat samtal på Google+